Slim utan att banta med Afrikanska Mango

Nästan alla produkter som lovar drastiska viktminskning, utan att behöva utöva verkligen den bäst säljande konsumenter jagad. Likaså afrikansk mango extrakt komplettera produkter (afrikansk Mango) som blir den mest eftertraktade viktminskning produkter i Amerika.

Afrikanska Mango
Ökande populariteten av denna produkt efter en läkare som hade en talkshow på tv som heter african mango som en av de 10 underverk för viktminskning upp till 5 pounds i en månad, utan att banta och utan biverkningar.

Bakom populariteten för dessa produkter har en viss vetenskaplig forskning bedrivits och visade att mango effektiv viktminskning. Enligt en studie publicerad i Journal of lipider i hälsa och sjukdom, kan afrikansk mango extrakt minska kroppsvikten med 5 pounds i 28 dagar, utan att banta och motion.

Inte bara det, är extraktet av frukt som växer endast i Kamerun, Afrika, hävdade att minska midjan upp till 2 inches. Frukten kallas även en super frukt eftersom den också har förmågan att sänka det onda kolesterolet, triglycerider och blodsockernivåer.

African mango frukt är faktiskt en annan typ av mango som vi använde för att veta. Formen är något rundad med en något röd-grön färg, som ett äpple. Fruktfrön är också ganska konstigt och folk Kamerun kallad "Dikka nötter".

Som sagt, för tusentals år extrakt av mango frön, kallas irvingia gabonensis har använts i generationer för behandling. Extrakt av frön, bland andra, antas förhindra fetma, kolesterolsänkande, för behandling av infektionen.

Men konsumenterna förväntas att vara vaksam innan du äter denna frukt. Enligt en rapport från Consumer Labs, en oberoende organisation som analyserar hälsotillskott, hittat många afrikanska produkter mango kompletterar importeras från Kina och innehåller konstgjorda ingredienser.

Så till den ursprungliga, kan du bara få den från: African Mango Plus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afrikansk Mango | African Mango Plus Copyright @ 2011 - Thanks to Google